Otrie ēdieni ar austersēnēm.

Izņem no vistas visus kauliņus. Sagatavo plānas pankūkas (5-6 gabalus), un uzsmērē katru ar sasmalcinātām sēnēm (kaltētas vai svaigas austersēnes novāra un apcep ar sasmalcinātiem sīpoliem) un sasmalcinātām vārītam olām. Katru pankūku sagriež un aizpilda ar tām vistu: vienu pankūku sagriež uz pusēm un pusītes ieliek spārnos, divas pankūkas salikt vistas kājiņās, un pārējos - rumpī.

Lasīt tālāk...

5 porciju pagatavošanai.
1 vista, 0.33 litri alus, 300 g svaigo austersēnu (saldēto), 1 paciņa saldēto zaļo zirņīšu, 300 g burkānu, 2 sīpoli,
Garšaugi: pētersīļi, selerijas, baziliks pa 1 saišķim, 1-2 ķiploku daiviņas, sāls, melnie pipari, 1 glāze skāba krējuma, nedaudz augu eļļas.

Lasīt tālāk...

6 porciju pagatavošanai.
1 kg cūkgaļas, 100 g kāpostu, 500 g sīpolu, 200 g svaigo austersēņu, 1 tomāts, 1 saldā paprika (sarkana), 15-20 gab žāvētu melno plūmju (bez kauliņiem).
Mērcei: 100 g majonēzes, 1 ēdamkarote tomātu mērces, ola, zaļumi.

Lasīt tālāk...

Gaļa (cūkgaļa un liellopu gaļa), sīpoli, burkāni, pupu dīgsti, austersēnes, rīsu nūdeles, melnie pipari, rīsu papīrs, sāls pēc garšas.

Samaļ liellopu gaļu un cūkgaļu, tos sajauc, pievieno svaigo pupu maš dīgstus, pievieno sasmalcinātas austersēnes, iepriekš iemērcētas, un rīsu nūdeles, kā iepriekš iemērcētas.

Lasīt tālāk...

5 porciju pagatavošanai.
500 g cūkgaļas, 300 g austersēņu, 2 vidēji sīpoli, 3 daiviņas ķiploku, 2 ēdamkarotes asā čili kečupa, 1 ēdamkarote majonēzes, 2 svaigi gurķi, 4 tomāti, 2 svaigi āboli.


Dziļajā panna cep sēnes līdz pusgatavībai, smalki sakapā cūkgaļu, sīpolu, ķiploks + kečups + majonēze visu cep maisot 10 minūtes.

Lasīt tālāk...

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV