Mīklai: 2 glāzes miltu, 1 ola, ūdens, sāls.

Pildījumam: 200 g kaltēto austersēņu, 3 sīpoli, 1/2 ēdamkarotes sviesta, ūdens, pipari, sāls.



No miltiem, olas, ūdeņa un sāls iejauc mīklu un viļā. Nomazgātas sēnes vāra sālsūdenī un smalki sakapā. Smalki sagriezto sīpolu apcep sviestā, pievieno sēnes, piparus un nedaudz apcep. Sagatavotu šādā veidā pildījumu izliek uz viļatu mīklu, izgriež ar veidniti pelmeņus, malas labi savieno vai aiztin. Vāra pelmeņus sālīta ūdenī, un izņemot ar putu karoti, nekavējoties aplej tos ar kausētu sviestu un pasniedz.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV