Gaļa (cūkgaļa un liellopu gaļa), sīpoli, burkāni, pupu dīgsti, austersēnes, rīsu nūdeles, melnie pipari, rīsu papīrs, sāls pēc garšas.

Samaļ liellopu gaļu un cūkgaļu, tos sajauc, pievieno svaigo pupu maš dīgstus, pievieno sasmalcinātas austersēnes, iepriekš iemērcētas, un rīsu nūdeles, kā iepriekš iemērcētas.

Visu samaisa (daudzumu un proporcijas noteic pēc garšas), un ietīt pildījumu rīspapīrā, kā tīteņus vai pankūkas. Šās "pankūkas", kuru svars ir no 20-40 gramiem katrs (atkarībā no rīspapīra lieluma) un vāra taukos līdz tiek zeltaini brūnas.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV