4 porciju pagatavošanai.
1 kg austersēņu, 100 g majonēzes, 100 g kausēta siera, 3 kartupeļi, 1 sīpols, 2 ķiploki, 3 tomāti, 1 bulgāru pipars, sāls, garšaugi.


Cep sēnes saulespuķu eļļā. Sagriež kartupeļus gredzenos.

Sagriež piparus, sīpolus, ķiplokus un tomātus (kā vēlaties). Sarīvē sieru uz rīves. Visus sagatavotus produktus uzmanīgi izliek uz sagatavotas cepešpannas, neaizmirstot pievienot piparus un sāli. Pārlej visu ar majonēzi, pavirs sadrupina sieru. Cep cepeškrāsnī apmēram 15-20 minūtes. Pasniedz ar zaļumiem.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV