4 porciju pagatavošanai: 1 karpa, 1-1,5 glāzes svaigu vai saldētu austersēņu, 1 ķekars selerijas, 2 sīpoli, 2 ēdamkarotes skāba krējuma, 2 ēdamkarotes majonēzes, 1 tējkarote sāls, pipari, 1 glāze ūdens.

Notīriet zivis, izņemiet zarnas, ielieciet formā. Karpas iekšpusē ielieciet sēnes, nedaudz sīpolu un selerijas.

Virsū liek sīpolu pārpalikumus, sēnes un selerijas.

Labi samaisiet skābo krējumu, majonēzi un ūdeni, pievienojiet sāli, piparus, ar šo maisījumu ielejiet zivī. Pārklājiet ar vāku un ielieciet cepeškrāsnī uz 30 minūtēm. Noņemiet vāku un turiet cepeškrāsnī vēl 30 minūtes.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV