500 g austersēņu, 2 ēdamkarotes augu eļļas, 3 sīpoli, 1 burkāns, 1 pētersīļa sakne, 1/4 kāpostu galviņas, 6 līdz 8 kartupeļi, 2 ēdamkarotes tomātu pastas, 1/2 glazes skāba krējuma, 1 glāze ūdens, pa divām ēdamkarotēm smalki sagrieztu dillu un maurloku.

Sagrieziet sīpolu plānās šķēlēs, ielieciet bļodā ar eļļu un 2 līdz 3 minūtes turiet cepeškrāsnī ar jaudu 7.

Pievienojiet sasmalcinātas sēnes, sāli un ielieciet cepeškrāsnī 3 līdz 4 minūtes ar jaudu 10. Pēc tam pārklājiet ar vāku un turiet siltumā.

Kāpostu, burkānu un pētersīļa sakni, sasmalcinātu salmiņos, sajaukt bļodā ar augu eļļu un 2 līdz 3 minūtes paturēt cepeškrāsnī ar jaudu 10, pēc tam ielikt pavirs sagrieztus kartupeļus, pārliet ar ūdeni un turpināt sautēt zem vāka 2 līdz 3 minūtes tajā pašā jaudas līmenī. Visbeidzot, pievienojiet sēnes, piepildiet ar tomātu pastu, sajauciet ar skābo krējumu, visu kārtīgi samaisiet, apkaisiet ar zaļajiem sīpoliem un dillēm un ievietojiet cepeškrāsnī vēl uz 3 - 5 minūtēm ar jaudu 7.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV