Salāti ar austersēnēm.

4 porciju pagatavošanai.
200 g austersēņu, 1/2 glāze olīveļļas, 2 sasmalcinātas ķiploku daiviņas, 1 citrona mīkstums, 1 ēdamkarote citrona sulas, 2 ēdamkarotes smalki sasmalcinātu piparmētru, 250 g makaronu, 4 gatavi, nomizoti, sasmalcināti tomāti, sāls, pipari.

Lasīt tālāk ...

Uz 500 g svaigu austersēņu: 1 kg svaigu kāpostu, 1 sālīts gurķis, 1 sīpols, 2 ēdamkarotes tomātu biezeņa, 1-2 tējkarotes cukura, 2 ēdamkarotes sviesta.

Sasmalcināt kāpostus un ievietot kastrolī, pievienot sviestu, nedaudz ūdens un sautēt apmēram 1 stundu.

Lasīt tālāk ...

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV