Uzkodas ar austersēnēm.

Sviests - 1 daļa, svaigās austersēnes - 1 daļa.

Noskalot sēnes, smalki sakapāt un apcept sviestā līdz zeltaini brūnas krāsas, samalt. Sviestu samaisīt, apvienot ar sasmalcinātām sēnēm un visu pamatīgi saberzēt un samaisīt.

Lasīt tālāk ...

4 porciju pagatavošanai.
8 tomāti, 150 g marinēto vai sālīto austersēņu, 2 olas, 100 g sīpolu, 15 g augu eļļas, 50 g majonēzes, maltie pipari, sāls pēc garšas, dilles.


Gatavos, ne pārāk lielus (vēlams vienādus pēc izmēra) tomātus mazgā, no kātiņa gala nogriež 1/4 - 1/5 daļu, un no vidus ar tējkaroti izņem sēklas ar sulu.

Lasīt tālāk ...

1 glāze skāba krējuma, 125 g margarīna (1/2 paciņas), cukurs, sāls, etiķis, cepamā soda, sīpoli, 1,5 miltu glāzes, 2 olas, 300 g austersēnes, siers, tomāti vai tomātu mērce.

Izkausējiet margarīnu, pievienojiet šķidrajā margarīnā 3 ēdienkarotes skābā krējuma (var kefīru vai rūgušpienu), 1/2 cukura tejkarotes, sāls, 1 sodas tejkaroti, dzēsto ar etiķi.

Lasīt tālāk ...

4 porciju pagatavošanai.
Mīkla: 125 g biezpiena, 250 g miltu, 2 olas, sviests 30-50 g, piens 250-300 g, sāls, cukurs.
Pildījums: majonēze, 500 g austersēņu, 2-3 tomāti, lečo vai saldie pipari un kečups, 300-400 g siera, sīpols 1-2 gab.


Mīklu: sajaukt miltus ar pienu, tad pakāpeniski pievienot visu pārejo. Atritināt mīklu un izlikt uz cepešpannu ieeļļotu ar sviestu.

Lasīt tālāk ...

Cieti vārītas olas 8 gab, 200 g austersēņu, 50 g sviests vai margarīns, sīpoli, 1 ēdamkarote miltu, 1 glāze piena, rīvmaize, sāls.

Apcept sīpolus sviestā vai margarīnā, līdz tiek zeltaini brūni, izņemt viņus, un tajā pašā eļļā cept smalki sasmalcinātas sēnes, pievienot miltus, aukstu pienu, sāli un maisot cept vēl dažas minūtes.

Lasīt tālāk ...

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV