300-500 g svaigas austersēnes, 500 g kartupeļu, 100 g burkānu, 100 g sīpolu, 100 g augu eļļas, 1 sēņu buljona kubiņš, 2-3 litri ūdens.

Noskalo sēnes, smalki sakapā un apcep augu eļļā. Burkānu nomazgā, nomizo un sadriskā ar rupjo rīvi.

Sīpolu notīra un smalki sakapā. Apcep sasmalcinātu sīpolu un burkānu uz augu eļļas. Kartupeļus nomazgāt, nomizot un sadriskāt lieliem salmiņiem. Sagatavotos kartupeļos ielej vērdošu ūdeni, pievieno tur sēņu buljonu kubiņu, apceptās sēnes un ceptos dārzeņus, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūras un vāra līdz gatavībai. Pasniedzot uz galdu pielej skābu krējumu un sakapātus garšaugus.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV