Šitake sēnes (cepurītes) 400 g., 1 ķiploku daiviņa, olīveļļa 2 ēdamkarotes, sāls, maltie pipari, pētersīļi pēc garšas, citrona sula pēc garšas.

Rūpīgi nomizojiet un smalki sasmalciniet šitake sēņu cepurītes. Sasmalciniet ķiploka daiviņu un sautējiet olīveļļā.

Pēc šitaki sēņu pievienošanas vāra uz lēnas uguns apmēram 5 minūtes, nepārtraukti maisot. Pēc garšas pievienojiet sēnēm sāli, piparus, daudz sasmalcinātu pētersīļu un citronu sulu. Gatavas šitaki sēnes pasniedz ar rīsiem.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV