Mērces ar Ziemas celmeni.

Sarkanā galvenā mērce: lauru lapa, pipari (zirņi) - pēc garšas, ziemas celmenes, sīpoli, kaulu smadzenes, sāls un eļļa.

Apcep smalki sagrieztus sīpolus, pievieno smalki sagrieztas sēnes, ielej sarkanvīnu un vāra līdz pusei no sākotnējā tilpuma.

Lasīt tālāk ...

Sīpoli - 2 gab., ziemas celmene - 400 gr., sāls - 1 tējkarote, baziliks 2 tējkarotes, malti melnie pipari - pēc garšas, saldais krējums - 3 tējkarotes.

Nomizot un smalki sagriezt sīpolu. Apcept pannā. Sēnes sagriež un apcep uz pannas, līdz viss ūdens ir iztvaikojis.

Lasīt tālāk ...

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV